Om föreningen

Föreningen har till ändamål upplåta lokaler för enskilda och offentliga möten, samt att verka för god samhällsutveckling och sammanhållning i Rabbalshede bygd och samhälle.

Alla är välkomna att hyra lokalerna för såväl privata som publika evenemang, och vi är speciellt stolta över den i närområdet unika utomhusmiljön som är både vacker med sina stora gräsytor, omgärdade av träd och grönska, och säker då området är inhägnat så barnen kan springa fritt. Lokalerna är godkända för 350 personer och innefattar danslokal med scen och loge, respektive servering med kök.

Bokning

För bokning, prisuppgift eller andra frågor ring eller skicka ett SMS till 073- 984 62 11
Telefonen är inte alltid bemannad under dagtid. Prata gärna in eller skriv ett meddelande så hör vi av oss.

Medlemskap

Då vi är en ideell förening är vi beroende av våra medlemmar och fler medlemmar kan direkt omsättas i bland annat bättre underhåll. Genom att sätta in 150 kronor per person på bankgironummer 5632-2266 eller swish 123 218 36 71 förnyar eller nytecknar du ditt medlemskap för innevarande år.
Det är viktigt att du meddelar Namn, Adress, och gärna telefonnummer så vi vet att just du är medlem och har betalt in medlemsavgiften. Saknar du inbetalningsavi så finns det att hämta på årsmötet, eller närmaste bankkontor.